satnica_programa_2015Upad 30 kn, u sivoj sobi, na FER-u. Tu provjeriti sve što se zbiva. Uglavnom, promocija mog romana Prolaz za divljač će se odvijati tada i tamo. Da biste me vidjeli treba platiti kotizaciju, snaći se u sobama, među probučenim vitezovima i damama, sjesti među ozbiljne tipove, poslušati prezentacije zbirki, časopisa, i onda ćete doći do mene.

Ne očekujem previše, ali ipak brojim dane. Pet minus jedan. Moram priznati određenu dozu nervoze, ali barem je rođendan iza mene (koji je zloglasan po broju nezgoda i loših vijesti, ovaj je bio uredu osim svih poruka o zauzetosti u dotičnu nedjelju). Ali nema veze jezdim dalje ususret tom zmaju u obliku prve knjige. Na koricama će vas dočekati krasan jelen koji djeluje ozbiljno i mudro, ali ne dajte se otjerati. Unutar korica bi vas trebalo dočekati malo dobre akcije i par preokreta.

Za vas koji ćete doći, radujem vam se, za one koje će prepasti prepreke, se nadam da će me uloviti negdje kasnije jer ću navodno lutati među policama punim knjiga i podmetati svoju među one već provjerene.

Sve, zainteresirane i ravnodušne, molim da mi držite fige, nek mi smiješak ostane postojan u svim vremenskim uvjetima.