Život online. To je nešto što mlađa ja nikad ne bi očekivala, što samo pokazuje koliko je predviđanje budućnosti teška i manjkava zadaća. Ako stvari i postanu kakvima smo se nadali, fini rukopis stvarnosti popuni rupe kojima se nismo zamarali i sama želja nam postaje neprepoznatljiva.

 

bojice2Da se jasnije oslika o čemu pričam primjer vam je dječak koji je želio odrasti i zarađivati pisanjem. Odrastao je i piše, ali to ni ne primjećuje jer piše kritike i osvrte. Isto kao i djevojčica koja piše članak za člankom, uopće ne shvaćajući da stalno piše. S druge strane imate mene sa ladicama punim orginalnih, vlastitih priča, ono što je san (iliti jezikom američkih serija The Dream), ali bez novca prikvačenog za njih. U budućnosti bi voljela da se to promijeni, da se novac zakači za moja slova, jer kako kažu novac je istinski glasački listić.

Znači na početku ove stranice si želim da glasate za mene 🙂 To zvuči tako otrcano, ali to bi značilo da ste se zakačili za moje likove, a to bi mi bilo drago. Osobito jer sam i sama dovoljno zakačena za njih da ih godinama slušam i oblikujem.

Dakle u ovu svoju novu bilježnicu koja nije od papira ću položiti nešto od svojih slova, a i crtkarija da opravdam risanje iz naslova, u nadi da će vas oni razonoditi, a ako bude sreće i nešto više.