WP_20150718_011

Kolačići su naišli na zahvalnu publiku u obliku Ive Hasperger kojoj želimo uspješno snimanje u Londonu

 

WP_20150718_007

umjetničko djelo na ploči umjesto primjeraka knjige

 

Eto, ga odradila i jednu ljetnu gažu. Fantastikon je bio obilježen gužvom kod svetog Roka pa su nam i knjige kasnile, ali snašle smo se sa crtanjem naslovnice po ploči. Djeca su pomogla crtajući travu, poslije su trčali uokolo, ali nikog nisu smetali jer smo poveli ugodnu raspravu o pisanju, piscima koje još moram pročitati, malo o romanu, nastajanju romana i planovima za budućnost.

WP_20150718_014

Mihaela objašnjava dobre knjige

Poslije toga sam malo poslušala svoju imenjakinju Ivu Hasperger kako priča o Americi, Holivudu, agentima, castingu, Schwartzenegeru kao savršenom objašnjenju protiv potrebe za promjenom imena, dino-sharkovima i američkom naglasku. Poslije sam i kratko proćaskala s njom dok je hvalila keksiće koji su bili kao pravi američki cookiesi jer su bili bez šećera.

sumpatični cosplay premda sam se pitala kako picatchu podnosi vrućinu

simpatični cosplay premda sam se pitala kako picatchu podnosi vrućinu

 

Ekipa se otišla bućnuti na Bačvice, a mi smo otišli nahraniti djecu, prošetali po vrućem asfaltu i onda je bilo vrijeme za ići prije večernjeg predstavljanja jer je djeci bilo dosta. Dugo su bili dobri.

rehidracija u hladu

rehidracija u hladu

Ostavili smo predstavljanje u dobrim rukama i krenuli put kuće da bi zapeli u koloni zbog Smotre Folklora u Muću, malo se nasmijali svojoj nestrpljivosti i završile zanimljiv dan pun izazova poput rampa, rezervne odjeće, paklene vrućine i potrage za hranom.

Drugi put ćemo biti godinu stariji i malo izdržljiviji, zasad mi se čini da smo bili junački uspješni i nepokolebljivo vedri. Fantastikon preporučujemo, samo se treba oboružati kartom i ne dati se obeshrabriti suncem.

kolačići, koji nisu bili posve bijeli, ni posve crni (posve namjerno) nažalost nisu smjeli u predavaonicu, ali našli su svoje pobornike u hodniku

kolačići, koji nisu bili posve bijeli, ni posve crni (posve namjerno) nažalost nisu smjeli u predavaonicu, ali našli su svoje pobornike u hodniku

Što se tiče nas (bake, djece i njihove rastrčane majke) mi smo otišli zadovoljni. Uspjela sam potpisati pet primjeraka romana  jedinstveno za prigodu od kojih je jedan postao nagrada.

635729954206324062 (1)

eto i roman je na kraju imao svoje pojavljivanje na pozornici

A vama, čitateljima, želimo ugodne trenutke na plaži dok naša Nevjesta traži svoj put kroz tamnu šumu.

Do čitanja.